Sukuneuvosto

Vietimme Sukuneuvoston pikkujoulua käytännön syistä vasta tammikuussa Lahden uudessa taidemuseo Malvassa 21.1.23. Näin saimme sekä näyttelynautintoa että Malvan ravintolan herkkuja samalla käynnillä. Kaikki eivät nytkään kuitenkaan päässeet perhesyistä mukaan. foto: Marjo-Riitta Marttunen
Sukuneuvoston pikkujoulupöydän toisesta päästä katsottuna. 21.1.23. Kun on pitkä pöytä, jää aina kasvoja piiloon. Kuten Marjo-Riitta tässä.
foto: Salli Wahlberg
Lokakuussa 2018 kokoonnuttiin Armin kotona. Kuvassa
Jarimatti Merjeslampi, Mika Marttunen ja Armi Pusa työn touhussa.
Kuvat: Salli Wahlberg
Lokakuussa 2018 Armin olohuoneessa vas. Pekka Marttunen ja Anssi Hatakka takarivissä, edessä Markus Marttunen ja Raino Marttunen mietteliäinä suvun asioita pohtimassa.
Sukuneuvosto kokoontuneena Pekka Marttusen konttorilla. Julia ei päässyt mukaan ja Salli on kameran takana. 2018 kevättalvi.
Päätöksiä tehty kesän varalle 2018.

Sukuneuvosto koolla Metsola Centerissä 18.5.2014. Kuvassa edestä myötäpäivään Ahti Peltonen, Miika Marttunen, Matias Pusa, Armi Pusa, Mika Marttunen, Pekka Marttunen, Annikki Kivioja, Lea Pulkkinen ja Raino Marttunen.

Täältä löydät puheenjohtajan terveiset ja sukuneuvoston kokouspöytäkirjat  tai niistä laaditut tiivistelmät.

 

Alla kuva sukuneuvoston kokouksesta Pekka Marttusen toimitiloissa Lahdessa 9.1.2011.

Pöydän ääressä vasemmalta oikealle Mika, Marja-Leena, Annikki, Lea (pj.), Anssi (siht.), Miika ja Ahti. Taustalla on Pekka.