Tervetuloa

Ajankohtaista

Viime vuoden elokuun sukujuhlassa esitettiin toivomuksena, että sukuseura selvittäisi mahdollisuutta vierailla suvun hallussa vuosina 1920-1950 olleeseen Vanha-Tuusjärven kartanoon. Vierailu toteutuu lauantaina 16.6. klo 13-16. Alueeseen tutustumisen ja muisteloiden lomassa nautimme pullakahvit. Kustannukset ovat 7 €/hlö, alle 16 v. 4 €/hlö. Ilmoittautumiset 31.5. mennessä mmarttunen@gmail.com. Kahvin voi maksaa etukäteen sukuseuran tilille (Nordea FI40 1007 3006 1033 32) tai paikan päällä käteisellä. Maksaessanne pankkiin, muistakaa mainita viitetiedoissa henkilöiden nimet.
Sukujuhla järjestettiin edellisen juhlan tapaan Metsola Centerin tiloissa kauniissa järvimaisemissa Lahdessa. Osanotto oli ilahduttavan runsasta, osallistujia oli kaikkiaan 112. Suomen itsenäisyyden juhlavuosi näkyi ohjelmassa: aloitimme lipunnostolla ja lippulaululla; päiväjuhlassa kuulimme erittäin kiinnostavan esityksen Marttusen suvun vaiheista itsenäisyyden aikana. Lapsille oli ohjelmaa niin sisällä kuin ukkona. Perinteinen lentopallopelikin saatiin pelattua, vaikka välillä hieman pisartelikin. Sauna ja makkara maistuivat päivän päätteeksi. Kiitokset kaikille osallistujille mukavasta päivästä.
Kaikkien sukuhaarojen toivotaan tallentavan kuvia kotisivuille. Kuvia voi tallentaa joko kaikille julkiselle puolelle tai jäsensivuille salasanan taakse. Oheisessa ohjeessa on kuvattu, kuinka kuvien tallentaminen tapahtuu.
Kokousmuistio löytyy Sukuneuvosto => Sukuneuvoston kokoukset -sivulta.
Mainio pitopaikka, huikeat esitykset, maittava ruoka ja kiitettävä osallsitumisaktiivisuus. Siinäpä menestysresepti onnistuneille sukupäiville. Kiitoksia kaikille osallistuneille, oli mukava tavata lepposiissa kesätunnelmissa! Katsotaan minkälaista ohjelmaa uusi sukuneuvosto saa kehiteltyä lähivuosille. Perästä kuuluu!
Tietoa lähestyvistä sukupäivistä ja katsaus sukuneuvoston toimikauteen 2011 – 2014
Tule viettämään hauskaa kesäpäivää sukulaisten kanssa lauantaina 2.8.2014 Alasenjärven rannalla sijaitsevassa Metsola Centerissä. Luonnonkaunis alue tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia myös lapsille ja nuorille. Myös sukupäivien ohjelmassa heidät on otettu huomioon. Toivommekin lapsiperheiden ja nuorten runsasta osallistumista. Sukuseura subventoi lasten ja nuorten osallistumista.
Seuraavat sukupäivät pidetään Heinolassa Seikkailukeskus Saksalassa. Keskuksen tilat laajoine piha-alueineen, rantasaunoineen, kotineen ja pelikenttineen mahdollistavat monipuolisen yhdessäolon. Sukupäivän ohjelmassa otetaan huomioon erityisesti lapset ja nuoret. Tarkempaa tietoa sukupäivistä tulossa alkuvuodesta 2014. http://www.seikkailukeskussaksala.com/Kuvagalleria/index.html
RSS ATOM